Despre noi

SEROSEM S.R.L. - Distribuitor autorizat SEMBDNER, Germania

Cine s-ar fi gândit în toamna anului 1998, ce urmări va avea peste ani, o simplă vizită, făcută întâmplător, la o expoziţie în Karlsruhe – Germania, cu produse pentru agricultură?!

Când am ajuns la standul de expunere al firmei Sembdner din Germering (în apropierea München-ului) privirea mi-a fost atarasă de câteva produse interesante.

„Asta este ceva pentru România!”- mi-am zis eu şi am intrat imediat în discuţie cu reprezentantul firmei.

Apoi a urmat un lung şi laborios drum de discuţii şi negocieri pentru transferarea liniei tehnologice de producţie a maşinilor de semănat în România. Primul succes a fost realizat abia în 2005, când a luat fiinţă firma SEROSEM şi am început primele probe pentru fabricatie. Nu a fost deloc uşor. La atelierul din Dumbrăviţa, unde am funcţionat până în 2010, a trebuit să convingem, pe de o parte partenerul german, că nu se va face rabat de la calitatea cu care-şi obişnuiseră ei clienţii, pe de altă parte, să câştigăm încrederea distribuitorilor şi mai ales a agricultorilor din România asupra utilităţii şi calităţii produselor noastre. Dacă produsele exportate în Germania – şi de acolo în aproape toată lumea- erau deja cunoscute şi vânzarea s-a făcut în continuare fără probleme, în România a urmat o perioadă în care toţi vedeau, le plăcea, dar amânau achiziţionarea … pentru altă dată. A urmat o perioadă de prezentare la diverse expoziţii, pieţe şi târguri, după care agricultorii au văzut avantajele enorme ale semănatului cu semănătorile noastre (atât materiale, cât şi de timp). De atunci vânzările au crescut constant în fiecare an. În prezent avem un număr de 24 de distribuitori constanţi în România şi încă nu avem toate zonele acoperite, aşa că mai căutăm în continuare colaboratori în diferite zone ale ţării. Poate că este bine de amintit că toate produsele noastre au o garanţie de doi ani de la data cumpărării.

De asemenea, căutăm distribuitori pentru Ungaria, Ukraina, Moldova, Bulgaria, precum şi alte ţări din „Europa de est”.

Momentan exportul se face la partenerul nostru în Germania şi de acolo în toată Europa de vest, dar şi în USA şi America Centrală.

Dorim mult succes tuturor celor ce practică agricultura (în grădini, în solarii ori pe suprafeţe mai mari), încredere în produsele pe care le fabricăm şi mulţumiri acelora care le folosesc şi împărtăşesc şi altora avantajele pe care le obţin cu acestea!

Informații:

Pentru informații legate de produse, consiliere tehnică și comenzi, sunați la tel. 0724 471355